Over Klimaatidee Airconditioning

Jarenlange kennis en ervaring is bij Klimaatidee Airconditioning ruimschoots aanwezig om u op professionele wijze te kunnen informeren over de mogelijkheden die er zijn om uw woon-, werk-, kantoor-, computer-, praktijk- of winkelruimte van een comfortabel klimaat te voorzien. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook vele particulieren en bedrijven in heel Nederland en België naar volle tevredenheid mogen voorzien van één of meerdere airconditioningsystemen.

Op deze website leggen wij u uit hoe u, vaak eenvoudig en kostenbeheersend, iedere gewenste ruimte kan koelen, ontvochtigen, (bij)verwarmen of ventileren.

Leest u meer over de werking van een airconditioner op de pagina ‘Hoe werkt een airconditioner?’  Op de pagina ‘Verschillende soorten airconditioners’ ziet u welke typen airconditioningsystemen er zijn.

Rendement

Bij airconditioning wordt vaak in eerste instantie gedacht aan een apparaat dat koele lucht blaast en dus alleen nuttig is als het warm is. Dat een airconditioner de lucht ook ontvochtigt en kan verwarmen is vaak niet het eerste waar men aan denkt. Dat dit verwarmen gebeurt met een rendement dat minimaal vier keer hoger ligt dan een cv-ketel zal niet direct bij u opkomen. Toch is dit de realiteit.

Meer uitleg hierover vindt u op de pagina Berekening energie-efficiëntie airconditioner op onze website.

Subsidie

Ook de overheid erkent en subsidieert energiezuinige airconditioning- en ventilatiesystemen zodat in veel gevallen de investering voor een extra aftrek in aanmerking komt. Bent u hierin geïnteresseerd? Raadpleegt u dan de pagina Subsidie

Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen?
Stuur een e-mail aan info@klimaatidee.nl of bel: 010 5012555