Header afbeelding Header afbeelding Header afbeelding

KLIMAATIDEE

Bij airconditioning wordt vaak in eerste instantie gedacht aan een apparaat dat koele lucht blaast en dus alleen nuttig is als het warm is. Dat een airconditioner de lucht ook ontvochtigt en kan verwarmen is vaak niet het eerste waar men aan denkt maar behoort ook tot de mogelijkheden. Dat dit verwarmen gebeurt met een rendement dat drie tot vier keer hoger ligt dan een cv-ketel zal niet direct bij u opkomen. Toch is dit de realiteit.

Ook de overheid erkent en subsidieert energiezuinige airconditioning- en ventilatiesystemen zodat in veel gevallen de investering voor een extra aftrek in aanmerking komt.

Kennis en ervaring is bij KLIMAATIDEE ruimschoots aanwezig om u voldoende te kunnen informeren over de mogelijkheden die er zijn om uw woon-, werk-, kantoor-, computer-, praktijk- of winkelruimte van een comfortabel klimaat te voorzien.

Met enkele voorbeelden willen wij u een idee geven hoe u, vaak eenvoudig en kostenbeheersend, iedere gewenste ruimte kan koelen, ontvochtigen, (bij)verwarmen of ventileren.

Klimaatidee  |  Hoogvlietsekerkweg 140  |  3194 AM Rotterdam-Hoogvliet  |  010 5012555 of 06 51578256  |  info@klimaatidee.nl